Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vojak 7-krát brutálne znásilnil ženu, mala sex s kamarátom!

ilustračné foto
ilustračné foto

LONDÝN/BRATISLAVA - Britský ženista, ktorý znásilnil ženu sedemkrát "ponižujúcim a degradujúcim" spôsobom, bol uväznený na desať rokov a prepustený zo služby. Robert Kariuki, pôvodom z Kene, napadol ženu v posteli, medvedíkom jej zapchal ústa a tvár zakryl vankúšom po tom, čo strávila noc milovaním s jeho priateľom.

K incidentu došlo v júli minulého roka. Nemka pozvala do svojho bytu v armádnom mestečku v Paderborne dvoch vojakov. V tom čase bola odlúčená od svojho manžela, ktorý slúžil v britskej armáde.

Podľa súdu mala s jedným z nich sex v spálni, zatiaľ, čo druhý zostal spať na pohovke v obývačke. Keď kamarát odišiel z bytu nasledujúci deň o siedmej ráno, Kariuki ženu prebudil a znásilnil. Svojej obeti sa vyhrážal, že ju zabije a v priebehu niekoľkých hodín sa na nej ukojil sedemkrát.

Ako dôvod znásilenia vojenský súd v Sennelagere uviedol, že žiarlil, pretože ženu nepriťahoval. Kariuki sa bránil, že sex bol dobrovoľný a nebol si vedomý toho, čo sa v spálni predtým, ako sa zobudil, odohralo.

Kariuki, ktorý bol považovaný za "spoľahlivého a pracovitého" a navrhli ho na prípadné povyšenie, dostal desať rokov väzenia, ktoré si odsedí v Británii. Jeho trestu malo priťažiť aj to, že znásilnenie spáchal bez použitia kondómu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu