Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčatko roky znásilňoval, aby ho naučil ako masturbovať!

ilustračné foto
ilustračné foto

BRISBANE/BRATISLAVA - Súd v austrálskom Brisbane rieši smutný a zároveň kuriózny prípad, keď si žena vzala snúbenca aj napriek tomu, že jej dcérka krátko pred svadbou dala list, v ktorom opísala, ako ju muž dva roky zneužíval.

Vodič nákladiaku opakovane obťažoval dieťa od júla 2007 až do októbra 2009, kedy malo iba 12-14 rokov. Podľa prokurátorky Sarah Klemmovej matka konfrontovala svojho snúbenca s dcérkinými obvineniami, ale po tom, čo sa ospravedlnil, sa s ním v novembri 2009 aj tak zosobášila.

Klemmová uviedla, že nevlastný otec sa do izby dievčaťa niekedy vplížil aj každý týždeň a buď ho zneužil alebo od neho žiadal orálny sex. Dieťa sa útokom snažilo neúspešne brániť aj tým, že sa presťahovalo do sestrinej izby.

Muž počas rozhovoru s políciou vyhlásil, že zneužívanie bolo súčasťou tzv. nočnej "hry", pri ktorej chcel dievčatko naučiť ako masturbovať a že v 90% prípadov sa tak stalo počas jeho spánku. Austrálčanka túto hru zjavne tolerovala a svoju podporu vyjadrovala aj účasťou na pojednávaní.

Muža (45) súd za znásilenie poslal tento týždeň do väzenia na päť rokov, ale po odrátaní väzby by sa mohol na slobodu dostať už o dva roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu