Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladý kulturista mlátil ženu a nútil ju sexovať s cudzími!

David Bell
David Bell (Zdroj: cascade)

LONDÝN/BRATISLAVA - Kulturista David Bell (26) bil svoju ženu Zaru panvicou či nunčakmi a držal ju v podkroví rodinného domu v anglickom Pitsea aj s dcérou Jessicou (1). Obe vyhladované sedeli vo vlastnom moči a dúfali, že sa im podarí z väzenia čo najskôr uniknúť.

Udalosti nabrali ešte zlovestnejší spád, keď sa Bell rozhodol okoreniť ich "nudný sexuálny život" a od manželky požadoval, aby spala s cudzími mužmi. Zare vo februári zariadil stretnutie a pri tej príležitosti si zakúpil videokameru.

Vydesená žena, ktorá sa bála, že ak jeho želanie nesplní, ublíži jej aj dcére, na schôdzku posilnená fľašou vodky prišla. Ale keď Bell sledoval video, premohla ho taká žiarlivosť, že Zaru ďalšie tri týždne opakovane mlátil a pri odchode do posilňovne obe zamykal na povale.

Pri jednom zo záchvatov ženu silno udrel do tváre a zlomil jej nos, ale odmietol ju odviezť do nemocnice. Neváhal použiť päste, nohy ani zbrane.

Nakoniec sa Zare podarilo zalarmovať políciu, keď do podkrovia prepašovala starý mobilný telefón a zavolala na tiesňovú linku. Policajti, ktorí ju z väzenia oslobodili, uviedli, že ešte nikdy nevideli tak otrasné zranenia.

Bell sa na súde priznal k úmyselnému ťažkému ublíženiu na zdraví a obmedzovaniu slobody, za čo dostal deväť rokov. Pri pojednávaní však nepreukázal žiadne výčitky svedomia.

Zara, ktorá sa už aj s dieťaťom z domu odsťahovala a začína nový život, dúfa, že za to čo im spôsobil, "zhnije vo väzení".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu