Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chlapca (†13) zatvárali do klietky a pochovali ako zviera!

Christian Choate písal o smrti Zobraziť galériu (5)
Christian Choate písal o smrti (Zdroj: lake county sheriffs office)

LONDÝN/BRATISLAVA - Americký chlapec zažil neuveriteľne kruté zaobchádzanie. V útlom veku ho rodičia zatvárali do psej klietky, trápili ho hladom, smädom a bitkou. Zo svojho špinavého väzenia im písal listy o tom, ako chce ukončiť svoj život.

Christian strávil väčšinu svojho detstva v metrovej klietke. Ak sa chcel najesť, musel si jedlo ukradnúť, pretože rodina ho údajne nekŕmila. Von sa dostal iba vtedy, keď mu prikázali poupratovať dom. 

Chlapca držali v klietke v tomto dome
Zobraziť galériu (5)
Chlapca držali v klietke v tomto dome  (Zdroj: abc7)

Zdá sa, že jeho jediným zdrojom zábavy bola ceruzka a papieriky, ktoré mu dávala jeho nevlastná matka na čmáranie. Na nich chlapec písal o tom, že ho nikto nemá rád a túži po smrti. 

Christian zomrel pravdepodobne pred dvomi rokmi na následky tupých poranení a zlomeninu lebky. Jeho telo našli iba minulý mesiac v blízkosti mesta Gary, v štáte Indiana, kde predtým žil so svojou rodinou. Predpokladá sa, že do plytkého hrobu ho pochoval otec, ktorý sa od rodiny odsťahoval a príbuzným prikázal, aby mlčali. 

Tu našli Christianovo telo
Zobraziť galériu (5)
Tu našli Christianovo telo  (Zdroj: abc7)

Riley Choate a nevlastná matka Kimberly Kubina čelia sérii obvinení, vrátane vraždy, zanedbávania a bránenia spravodlivosti. Obaja sa cítia byť nevinní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu