Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

V Ikea zmizlo dieťa, mali ho vrátiť nesprávnym rodičom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

UPPSALA - Štvorročné dievčatko, ktoré jeho rodičia odložili do kútika pre deti, zatiaľ čo oni si išli nakúpiť, skončilo v rukách úplne cudzích ľudí.

K nedorozumeniu došlo vo štvrtom najväčšom švédskom meste, Uppsale. "Nechápem, ako sa také niečo vôbec mohlo stať," povedala rozhorčená matka Lena pre televíziu TV4 news.

Spolu so svojím manželom Rickardom Normanom a malou Wilmou sa vybrali do predajne nábytku uplynulú nedeľu. Dcéru nechali v detskom kútiku, pričom jej i matke dali na zápästie pečiatku s tým istým číslom. Keď si ju však neskôr prišli vyzdvihnúť, s hrôzou zistili, že tam nie je.

Jeden zo zamestnancov ukázal Lene zoznam detí a Wilma bola z neho už vyčiarknutá, čo znamenalo, že tam už nie je. Vystrašení rodičia spolu s pracovníkmi  začali preto prehľadávať celý obchodný dom. Nakoniec dcérku našli celú roztrasenú stáť pred vchodom do Ikea, zvierajúc v ruke kresbu. Keď ich zbadala, začala plakať.

Potom im Wilma povedala, čo sa stalo. Vraj dievčatku niekto povedal, že si pre ňu prišli rodičia, pri vchode do kútika však nikto nebol. Lena s Rickardom si myslia, že ju omylom vyzdvihol niekto iný a keď si uvedomil chybu, nechal ju stáť pred obchodným domom. Jeho manažérka uviedla, že incident vyšetrujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu