Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sériový vrah o obetiach: Boli pre mňa h***o!

Artem Anufrijev
Artem Anufrijev (Zdroj: austriantimes.at)

IRKUTSK - Dospievajúci sériový vrah, ktorý kladivom ubil na smrť šesť ľudí vrátane troch tehotných žien, označil svoje obete za h***o. Výpoveď odznela v bizarnom videu z väzenia, na ktorom žiadal rodiny mŕtvych o odpustenie.

Študent medicíny Artem Anufrijev (18) z ruského mesta Irkutsk dostal doživotie po tom, čo sa priznal k šialenému výčinaniu. Spolu s komplicom po sebe zanechali šesť mŕtvych a šesť ťažko zranených, ktorých opakovane udierali kladivom. Hoci tri zo žien boli tehotné, podľa miestnych zákonov mladíka nemohli obviniť aj z vraždy nenarodených detí.

Vedenie väznice mu teraz povolilo ospravedlniť sa prostredníctvom videa, na ktorom tvrdí, že zabíjanie spôsobili jeho nacionalistické politické názory. "Svojím konaním som ublížil mnohým. Chcem každého požiadať o odpustenie. Bol som nacionalista a veril, že všetci ľudia sú h***o," povedal z nápravno-výchovného zariadenia v Moskve.

Matka 12-ročného chlapca, ktorý prišiel o život, je však zhrozená: "Nikdy mu neodpustím. Je to netvor, ako mu môžu väzenské orgány dovoliť, aby prenasledoval rodiny obetí takýmto spôsobom. Už nám spôsobil dosť bolesti."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu