Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Uspokojoval sa pri vraždení ženy, pustili ho na slobodu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PLZEŇ - Poriadny strach má rodina brutálne zavraždenej mladej ženy z Plzne. Jej vrah, nebezpečný zvrhlík a sadista, si odpykal trest a pred mesiacom ho prepustili z väzenia. Napriek tomu, že ho odborníci stále považujú za extrémne nebezpečného.

Šokujúca vražda sa stala ešte v roku 1991, uviedli novinky.cz, ktoré o prípade informovali. Mladá mamička si vtedy podala inzerát, v ktorom hľadala niekoho na opatrovanie svojho štvormesačného dieťatka. Ozval sa jej "nádejný" kandidát, Václav Pícka.

Keď prišiel do jej bytu, vrhol sa na mladú ženu a niekoľkokrát ju udrel fľašou po hlave. Potom zobral loveckú dýku a svoju obeť šesnásťkrát bodol do hrude a dvakrát do ruky. Deviant jej rozrezal aj stehno a koleno. Vzrušovalo ho to.

Po tom, ako sa uspokojil, snažil sa z miesta činu ujsť. Pri zoskoku z okna si ale zlomil nohu, takže pre políciu nebol problém chytiť ho. Prípad vtedy šokoval celé Československo.

Pícka dostal 20 rokov a minulý mesiac ho ako šesťdesiatročného z väzby prepustili. Udialo sa to aj napriek tomu, že odborníci pri poslednom preskúmaní väzňa uviedli, že je stále extrémne nebezpečný.

Rodina žije v strachu a žiada kompetentných, aby Pícku zatvorili aspoň do detenčného ústavu. Jej príslušníci si totiž veľmi dobre pamätajú vrahove slová, ktoré vyriekol na súde: "Na rade ste teraz vy!"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu