Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska (20) "obcuje" s vrahmi: Nahé fotky a sex!

Samantha miluje vrahov a sexuálnych deviantov Zobraziť galériu (2)
Samantha miluje vrahov a sexuálnych deviantov (Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN/BRATISLAVA - Príťažlivé dievča, za ktorým sa obzrie nejeden muž, má oči iba pre vrahov a násilníkov. Do väzenia každý týždeň posiela navoňané listy, nahé fotky a sľuby plné porozumenia. Neváha so sadistami, ktorých odsúdili za brutálnu vraždu dieťaťa, viesť sex po telefóne.

Atraktívna študentka umenia, ktorá žije v San Franciscu, sa narodila matke závislej na drogách a otca nikdy nepoznala. Ako dieťa si ju adoptovali noví rodičia, špičkový právnik a psychoterapeutka.

Už odmalička bola iná. Na strednej škole stvárala šialené veci. V tínedžerskom veku spávala s mužmi staršími o 20 až 30 rokov. Cez víkendy holdovala drogám a skupinovému sexu. Kým ostatné dievčatá uctievali popové hviezdy, Samantha začala byť posadnutá notoricky známymi sociopatmi. V 16 rokoch napísala do väzenia Charlesovi Mansonovi. 

Keď v správach o vražde 8-ročnej kráľovnej krásy spoznala svojho bývalého učiteľa Johna Marka Karra, snažila sa ho kontaktovať. Bola ním fascinovaná. Čoskoro sa medzi nimi vyvinul vzťah a po dvoch rokoch sa pár zasnúbil.

Karr Samanthu navádzal, aby mu pomohla vytvoriť akýsi sexuálny kult. Požadoval šesťročné a mladšie dievčatá, najlepšie brunetky. Vtedy zasiahli znepokojení rodičia a poslali ju na liečenie, ktoré nezabralo. Užívala všetky drogy, ktoré jej prišli pod ruku, vrátane kokaínu, cracku, heroínu, ale aj liekov na predpis ako Valium a Xanax.

Samantha nie je jedinou ženou, ktorá je v romantickom spojení s vrahmi. Každý rok dostávajú väzni stovky listov od neznámych záujemkýň, pričom v nich nechýbajú ani ponuky na sobáš. Výskumníci si myslia, že tak napĺňajú svoje potreby. Do tohto profilu zapadá aj mladé dievča, ktoré sa vyhrieva v pozornosti, ktorá obklopuje jeho príbeh. 

"Mám nového priateľa, ktorý je bývalým väzňom. Od vzťahov s vrahmi ma neodrádzal, v skutočnosti tým bol uchvátený," hovorí dievča, ktoré vrahov považuje za ľudské bytosti, ktoré potrebujú lásku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu