Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Novorodenec prežil pád dolu šachtou na odpadky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

NEW YORK - Novorodenec hodený dolu šmýkačkou v šachte na odpadky v obytnom dome v New Yorku prežil pád z ôsmeho poschodia, lebo pristál na kope smetí a kontajnerový lis bol plný až po vrch. Oznámili to dnes americkí vyšetrovatelia.

Zamestnanec údržby domu započul v nedeľu ráno plač malého chlapca prichádzajúci z kontajnera. Dieťa odviezli do nemocnice a nachádza sa v stabilizovanom stave. Dieťa zrejme neutrpelo pri páde zranenia, uviedol podľa agentúry AP úrad prokurátora v newyorskej štvrti Brooklyn.

Laquasiu Wrightovú (18) zatkli pre podozrenie z pokusu o vraždu a ohrozovanie zdravia dieťaťa. Polícia vyhlásila, že Wrightová zrejme porodila krátko pred tým, ako bábätko hodila dolu šmýkačkou v šachte na odpadky. Matku dnes ošetrili v nemocnici, ale termín jej predvedenia na súd nie je ešte známy.

Cez víkend sa v kontajneri nazbieralo veľké množstvo smetí, ktoré pravdepodobne stmili dopad chlapca, uviedla polícia. "Dieťaťu zrejme zachránili život odpadky," povedala dlhoročná obyvateľka domu. Podľa slov susedov Wrightová žila v obytnom dome s matkou a ďalšími príbuznými. Polícia oznámila, že mladá žena skrývala tehotenstvo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu