Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Matka položila ná bábätko deku a pritlačila!

Žena sa pokúsila zadusiť svoje dieťa Zobraziť galériu (4)
Žena sa pokúsila zadusiť svoje dieťa

TEXAS - Šokujúci moment sa podarilo zachytiť bezpečnostným kamerám v nemocnici Cook Children's Medical Centre v Texase. Zachytávajú mladú matku, ktorá sa pokúsila udusiť svoje vlastné dieťa.

Osemnásťročná Shantaniqua Scottová priviezla svojho štvormesačného syna do nemocnice kvôli dýchacím ťažkostiam. Lekári však mali podozrenie, že by mohlo ísť o týranie, do izby preto umiestnili skrytú kameru. Tá napokon zachytila, ako tínedžerka na tvár malého Raymonda položila deku a keď okolo seba začal kopať, ešte viac pritlačila. Dieťa prestalo po chvíli dýchať načo sa spustil alarm. Do nemocničnej izby ihneď prišli lekári a začali chlapčeka resuscitovať.

Scottovú obvinili z pokusu o zabitie svojho syna a momentálne s ňou prebieha súdny proces. Porotcovia po tom, ako si pozreli spomínaný záznam z júla minulého roka, zostali v nemom úžase. Jeden z lekárov, Sami Heed, na súde vyhlásil, že "ešte stále dostáva zimomriavky, keď si na to spomenie". "Chlapcov život ohrozoval niekto, kto sa mal o neho postarať," povedal.

Mladá žena priznala, že sa už viac nechcela o svoje dieťa starať, a preto sa ho pokúsila zadusiť. Podľa vlastných slov sa totiž chcela vrátiť "k tomu bezstarostnému životu, ktorý mala predtým, než sa jej narodil syn". Ak Scottovú odsúdia, hrozí jej doživotný pobyt za mrežami. O Raymonda sa teraz starajú sociálni pracovníci.

Chcela zahrdúsiť svoje dieťa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu