Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zožeň si prácu, potrebujem nový penis, odkázal muž priateľovi

Zaprian sa hádam už čoskoro dočká nového penisu
Zaprian sa hádam už čoskoro dočká nového penisu

SOFIA - Postarší Bulhar Zaprian Lozanov (61), ktorému priateľ počas ukážky bojového umenia odťal jeho mužnosť, mu teraz pomáha nájsť si novú prácu. Má na to dobrý dôvod, potrebuje totiž nový penis.

 

 

K bolestivému incidentu došlo v Lozanovom byte neďaleko bulharského mesta Plovdiv, kde obaja už nejaký čas "nasávali". Lyubomir Todorov (43) si v jednej chvíli všimol na stene samurajský meč a rozhodol sa, že s jeho pomocou predvedie kamarátovi ukážku bojového umenia. Začal sa ním nekontrolovane oháňať, čo sa napokon skončilo tak, že Zaprian prišiel o svoju mužskú pýchu.

"Povedal mi, že je majster bojových umení. Chcel som mu ho zobrať, lebo sa s ním nebezpečne zaháňal a keď som sa k nemu priblížil, stalo sa to," opisuje nešťastnú udalosť Lozanov. "Myslel som, že minul, ale potom som ucítil ostrú bolesť. Meč skončil medzi mojimi nohami."

Incident má okrem smutnej stránky aj tak trochu dojemný nádych. Po tom ako Todorova za ublíženie na zdraví odsúdili na šesť rokov nepodmienečne, spustil Lozanov kampaň za to, aby ho pustili. A vyplatilo sa; teraz sa mu snaží nájsť zamestnanie, aby bol jeho kamarát schopný preplatiť náklady spojené s "obstaraním" nového pohlavného údu. "Už nemôžem zmeniť minulosť. Teraz len dúfam, že tým, že pomôžem jemu, pomôžem aj sám sebe," dodal Lozanov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu