Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Trpaslíkovi zakázali vstup na Oxford, kvôli penisu!

Dan so svojím kolegom Garym
Dan so svojím kolegom Garym

OXFORD - Piadimužík z Cirkusu hororu síce ovplýva nezvyčajnou schopnosťou, ktorá mu umožňuje ťahať vysávač pomocou svojej mužnosti, predstaviteľov z Univerzity v Oxforde to ale neohúrilo. Zákazali mu totiž zúčastniť sa vysokoškolskej beánie.

Poniektorým to síce môže pripadať fascinujúce, ale bežný človek nad Démonom Danom asi len zakrúti hlavou. Publikum navštevujúce cirkus, v ktorom už roky pôsobí, ohromuje tým, že svojimi genitáliami dokáže za sebou ťahať prístroj na čistenie domácnosti.

Oxfordská univerzita to však zrejme nevie patrične oceniť, pretože mu zakázala účinkovanie na slávnosti pre študentov. To isté platí aj pre jeho súkmeňovca Garyho Stretcha, ktorý je známy ako muž s "najrozťahovanejšou kožou na svete".

Organizátori bálu spočiatku uvažovali o tom, že ich angažujú, riaditeľ univerzity to však nakoniec zatrhol. Trpaslíka rozhodnutie školy rozzúrilo. "Účinkoval som v niekoľkých filmoch vrátane slávneho Star Wars...ako si len mohli dovoliť ma vyhodiť?", povedal.

Cirkus hororu charakteristický svojím gotickým nádychom je na turné už pätnásť rokov a návštevníkov už vopred upozorňuje, že ich predstavenia nie sú vhodné pre slabšie povahy. "Je smiešne, aby dekan rozhodoval o tom, čo ľudia môžu a nesmú vidieť," dodáva jeho tvorca Doctor Haze.



Trpaslík ťahá vysávač
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu