Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

V múzeu vystavujú penis 95-ročného dedka

Múzeum penisov
Múzeum penisov

BRATISLAVA - V Islandskom falologickom múzeu v meste Húsavík minulý týždeň slávnostne predstavili prvý exponát ľudského penisu. Zakladateľ a riaditeľ netradičného múzea Sigurdur Hjartarson pre médiá uviedol, že vystavený penis patril 95-ročnému Pallovi Arasonovi, ktorý zomrel 5. januára.

"Na tento exponát som čakal 15 rokov," uviedol Hjartarson (69), ktorému už predtým svoje orgány prisľúbilo viacero mužov. Okrem Arasonovho prirodzenia sa v súčasnosti v múzeu nachádza celkovo 276 exponátov, medzi ktorými je napríklad aj 170 centimetrov dlhý penis vorvaňa tuponosého.

Hjartarson založil svoje falologické múzeum pôvodne v metropole Reykjavík, neskôr ho však presunul do Húsavíku. Väčšinu exponátov dostal od svojich známych alebo priaznivcov múzea.

Arasonove rozhodnutie darovať svoj penis po smrti múzeu podľa riaditeľa vystihuje povahu jeho majiteľa. "Rád bol v centre pozornosti. Bol to vtipný chlapík, ktorý sa rád vychvaľoval," vyhlásil Hjartarson, ktorý však nechcel prezradiť dĺžku Arasonovho prirodzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu