Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dedko sa nechá v 60-tke preoperovať na ženu!

Z Colina sa stane Chloe
Z Colina sa stane Chloe

LONDÝN/BRATISLAVA - Bývalý britský staviteľ sa stane najstarším obyvateľom Francúzska, ktorý si v 60 rokoch nechá zmeniť pohlavie. Colin Oliver, ženatý otec piatich detí a dedko šiestich vnúčat, sa konečne po desaťročiach túžby nechá preoperovať na ženu.

Colin, pôvodne z anglického Addlestonu uviedol, že jeho túžba stať sa dievčaťom pochádza už z raného detstva. Keď mal 14 rokov, sníval o tom, že sa bude obliekať ako ostatné tínedžerky. Napriek tomu nosil veci ako mladý muž, mal niekoľko tetovaní a vozil sa na motorke, aby zamaskoval svoje tajomstvo. Nakoniec sa oženil s miestnou ženou, ako dôkaz mužnosti pred rodinou a priateľmi.

"V tom období by ma pravdepodobne strčili do blázninca. Môj otec mal veľmi viktoriánsky postoj. Nikdy by podobné veci netoleroval. V 60-tych rokoch sa nehovorilo o transvestitoch či zmene pohlavia. To urobilo z môjho života nočnú moru a ja som sníval o dni, kedy budem môcť žiť tak, ako chcem - ako žena," hovorí Colin alias Chloe.

V roku 2003 sa rozpadlo Colinovi aj druhé manželstvo. So ženou sa rozviedol o tri roky neskôr a bol konečne slobodný, aby sa mohol naplno prejaviť ako Chloe.

Presťahoval sa do Parisotu, malej francúzskej dediny v regióne Tarn et-Garonne a pustil sa do hormonálnej liečby. "Bolo to veľmi ťažké. Nechcel som vyzerať ako žena, pre začiatok. Mal som krátke vlasy a priveľa svalov. Ako však dni plynuli, moja pleť sa zmenila, svalstvo ochablo a našťastie sa zlepšil aj môj zmysel pre obliekanie," uviedol Colin.

Približne o 12 mesiacov podstúpi operáciu na zmenu pohlavia, aby sa stal plnohodnotnou ženou. Podľa lekárov nie je zvykom, aby operáciu podstupovali ľudia v jeho veku, stane sa tak najstarším známym transexuálom vo Francúzsku.

Samozrejme kvôli zachovaniu súkromia, nebudú existovať žiadne oficiálne záznamy o zmene.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu