Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Transku si "podali" v McDonalde, zákazníci sa prizerali!

Brownová kope do obete
Brownová kope do obete

BALTIMORE - Marylandskej polícii sa podarilo identifikovať tínedžerky, ktoré mali minulý týždeň zmlátiť v v zariadení rýchleho občerstvenia transsexuálku.

Teonna Monae Brownová čelí obvineniu z trestného činu ublíženia na zdraví, jej štrnásťročnú kumpánku budú súdiť ako mladistvú. Dvojica je údajne zodpovedná za brutálny útok na Chrissy Lee Polisovú (22), ku ktorému došlo v McDonalde v meste Rosedale.

Tá tvrdí, že dievčatá na ňu zaútočili kvôli jej "sexuálnej identite". Podľa jej slov sa obeťou podobného útoku stala už v minulosti. "Je to hrozné, každý si Teonnu kvôli tomu doberá a už ju viackrát aj zbili," uviedla stará matka obete Edna Stebbingsová.

Jeden z pracovníkov McDonaldu si celý incident nahral na mobilný telefón. Video zachytáva ako tínedžerky do Polisovej opakovane kopú a ťahajú ju po dlážke. Ďalší zamestnanec spolu so zákazníčkou sa mladej žene snažili pomôcť, ostatní sa však len prizerali a nezasiahli.

Muža, ktorý útok nahral a potom umiestnil na internet, z práce vyhodili. Majiteľ pobočky nazval prípad "neprijateľným, rušivým a trestuhodným".



V McDonalde zbili transku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu