Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Po plastike: Žena vyzerá ako zmaľovaná transka!

Collagenin nový vzhľad Zobraziť galériu (3)
Collagenin nový vzhľad

LONDÝN/BRATISLAVA - Mladé dievča s príznačným menom Collagen Westwoodová (22) z Londýna je nadšená, keď si ju mýlia s mužom prezlečným za ženu. Zaplatila tisíce libier za plastickú operáciu, aby vyzerala čo najviac ako drag queen.

Drag queen je väčšinou muž, ktorý sa prezlieka a správa ako žena. Niektorí majú drag queen ako profesionálne zamestnanie. Pod týmto pojmom si mnoho ľudí predstavuje prezlečených mužov, ktorí spievajú a pohybujú sa po rôznych gay parádách, diskotékach či kabaretoch.

Ašpirujúca speváčka sa tak zúfalo snaží napodobniť ich vzhľad, že podstúpila plastickú operáciu za 5-tisíc libier (cca 5700 eur), ktorou dosiahla kypré pery a rovný nos. Do budúcnosti plánuje zväčšenie pŕs a odstránenie niektorých rebier, aby sa zmestila do menšieho korzetu.

Jej matka mala veľa priatoľov medzi drag queens a keď dievča vyrastalo, vždy chcelo byť ako ony. "Obdivovala som drag queens, odkedy som bola malé dievča. Sú očarujúce a krásne - prečo by žena nemala chcieť vyzerať takto? Mám niekoľko rôznych parochní, ktoré nosím, keď idem von, a ľudia predpokladajú, že som transvestita. Milujem, keď si ma ľudia mýlia s mužom. Vôbec ma to neuráža, drag queens vyzerajú fantasticky," nešetrí nadšením Collagen.

V detskom veku sa rada obliekala ako Boy George a neskôr vystúpila v talentovej súťaži ako Cher. "Od asi 12 rokov som chcela ísť zúfalo na operáciu a zmeniť svoj vzhľad. Veľa ľudí si robilo zo mňa žarty a správali sa ku mne ako k blázonovi, hlavne v škole, ale nenechám sa nimi obťažovať," hovorí dievča, ktoré šikanovali.

Collagen chce žiť vlastným životom, sústrediť sa na svoje šťastie a rozbehnúť spevácku kariéru, hoci ani niektorí jej priateľa a rodinní príslušnúci jej vzhľad doteraz neprijali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu