Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kaddáfí má novú posilu, svoju sexi dcéru!

Kaddáfího dcéra je známa svojim vyberaným vkusom Zobraziť galériu (3)
Kaddáfího dcéra je známa svojim vyberaným vkusom

TRIPOLIS - Líbyjský vodca Muammar Kaddáfí odhalil najnovšiu zbraň v boji proti spojeneckým silám. Nie je ňou nikto iný ako jeho vlastná dcéra Aisha.

Tridsaťštyriročnú krásku, ktorá je vyštudovanou právničkou a kedysi pracovala pre Saddáma Husajna, odfotografovali ako v Tripolise zahalená v závoji nebojácne máva líbyjskou vlajkou. Tento tradičný kostým má ďaleko od toho ako sa Aisha zvykne bežne obliekať. Kvôli jej záľube v odievaní sa do tých najdrahších značiek si vyslúžila prezývku "Claudia Schiffer Severnej Afriky".

Včera však drahé šaty odhodila, aby pomohla otcovi v boji proti západným mocnostiam. Spolu s ďalšími Kaddáfího prívržencami vyliezla na tank a povedala im, že "jej otec je úžasný muž a skvelý líder".

Aisha sa chce pomstiť za smrť svojho brata Chamísa, ktorý sa stal obeťou samovražedného vojenského pilota. Líbyjská štátna televízia však mala priniesť zábery, ktoré potvrdzujú, že je nažive. Mladá žena, ktorá je vydatá za svojho bratranca, Západu takisto nevie odpustiť, že počas bombardovania Tripolisu Spojenými štátmi v roku 1986 zahynula jej deväťročná adoptívna sestra Hanan.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu