Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexy Amazonka meria vyše dva metre!

Amazon pózuje s modelkou nižšou o pol metra
Amazon pózuje s modelkou nižšou o pol metra

LOS ANGELES - Čím ste vyšší, tým bližšie sa vám nebo môže zdať. V prípade modelky s prezývkou Amazon Eve to platí dvojnásobne. So svojou ohromujúcou výškou by zahanbila i niektorých hráčov americkej NBA!

Erika Ervin (31) pochádza z Kalifornie a po rodičoch má nemecký a holandský pôvod. Pod tým istým menom však už vystupuje iná modelka, preto si zmenila meno na exotickejšie Amazon Eve. 

V súčasnosti komisia Guinessovej knihy rekordov zisťuje, či ju bude môcť s výškou 203,2 centimetrov uznať ako najvyššiu modelku na svete. "Zmerajú ma ráno, na obed a večer. Vyzerá to ale dobre, pretože doterajšia držiteľka rekordu meria "len" 193 centimetrov," uviedla Erika.

Vzostup dlhonohej krásky na modelingové výslnie však nebol ľahký. Jej detstvo a dospievajúce roky boli poznačené komplexami a depresiami kvôli svojej výške. Už v štrnástich rokoch dosiahla hranicu 180 centimetrov. Američanka študovala divadelné umenie, neskôr nastúpila na právo. Vyskúšala si i rolu herečky.

"Hrala som v niekoľkých béčkových filmoch, vždy to však boli nezávideniahodné postavy ako monštrá či mimozemšťania. Povedala som si, že je čas na zmenu," uviedla Amazon pre portál Aol News. Neskôr pracovala ako osobná trénerka a krátky čas sa živila i ako wrestlerka.

Ako sama povedala, nie je prototyp typickej krásky, ktoré sa objavujú na titulkách magazínov. "Som síce veľmi vysoká, ale aj chudá a mám super kondičku. Myslím, že práve táto kombinácia je sexy." Erika má však aj plán B. "Som vyučená koncipientka, v štúdiu chcem však pokračovať aj ďalej a stať sa plnohodnotnou právničkou a niekde v malom meste si založiť prax," dodala.



Amazon Eve
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu