Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dobrodružstvo na púšti, slnečná Florida či slovenské more: Takto si užívajú leto naši politici!

Slovenskí politici na dovolenkách Zobraziť galériu (9)
Slovenskí politici na dovolenkách (Zdroj: FB / Ľubomír Galko, Katarína Cséfalvayová, Andrej Hrnčiar, Janka Cigániková)

BRATISLAVA - Užívali si v obľúbenej destinácii našincov, za oceánom na slnečnej Floride či v prekrásnej slovenskej prírode. Pozrite sa, kde slovenskí politici dovolenkovali tento rok!

Exotické lokácie si vybral saskár Martin Klus. Mladý poslanec navštívil napríklad Istanbul, ktorý bol pred pár týždňami dejiskom nepodareného vojenského prevratu, či Irán. Tam zažil dobrodružstvo na púšti či pravú perzskú svadbu. „Ako inak ukončiť cestovanie po Iráne ako hlavným mestom. Megapolis Teherán príjemne prekvapil takmer vo všetkom,“ zveril sa na Facebooku.

Šéf Siete Radoslav Procházka sa pochválil účasťou na túre z Oravy na Liptov. Podľa neho bol výlet „skvostný úplne celý“, avšak vypichol dve udalosti – búrkovú krízu a domáce pivo.

Radoslav Procházka
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: FB / Rado Procházka)

Kollárov odídenec Peter Marček čerpal energiu na obľúbenom chorvátskom ostrove Rab. „Skvelé posedenie pri produktoch mora v olivovéj záhrade! Neuveriteľné chute v príjemnej spoločnosti mojich priateľov. To je predposledný deň mojej dovolenky. Srdečné pozdravy všetkým priateľom aj známym zo slnečného ostrova Rab,“ opísal krásne momenty.

Peter Marček na dovolenke
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: FB / Peter Marcek)

Tohtoročnou dovolenkovou destináciou Kataríny Cséfalvayovej zo Siete zas bolo Taliansko, kde stretla exprezidenta Rudolfa Schustera. Zážitkom sa pochválila aj na sociálnej sieti spoločne s fotografiou.

Rudolf Schuster a Katarína
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: FB / Katarína Cséfalvayová)

Aj jej stranícky kolega Andrej Hrnčiar si za svoju oddychovú lokáciu zvolil taktiež Apeninský polostrov. Ešte v júni navštívil Pisu, kde zapózoval so známym divom svetom – Šikmou vežou.

Andrej Hrnčiar v Pise
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: FB / Andrej Hrnčiar)

Pozitívne zážitky zo svojej dovolenky má aj podpredseda liberálov Ľubomír Galko. V júli oddychoval v Čiernej hore, kde si pochvaľoval super krajinu a milých a srdečných ľudí. Na návrat do domoviny sa ale tešil: „Teším sa na Slovensko, teším sa na naše baby a aj na nášho hafana.“

Ľubomír Galko
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: FB / Ľubomír Galko)

Príjemné chvíle opísal aj Boris Kollár. Šéf opozičnej strany Sme rodina si dovolenku doprial na Floride u podnikateľa Erika Assimakopoulosa. Užíval si slnko, pláž, nádherné more a športovanie.

Boris Kollár
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: FB / Boris Kollar)

Poriadne akčné týždne zažíva aj ďalšia poslankyňa za SaS, Jana Cigániková. V chorvátskej Cirkvenici zažila krátky víkend s partiou kamarátov. "Nečakaná akcia s priateľmi je vždy zárukou dobrej zábavy," povedala Topkám. Týždeň predtým navyše na Slovensku dovolenkovala s kolegami zo strany, čo opísala ako zábavu "plnú zážitkov". Poslankyňu navyše čaká ešte týždeň s rodinou, na ktorý sa teší najviac.

Jana Cigániková na dovolenke
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: FB / Miloš Konček)

Viac o téme: DovolenkaRadoslav ProcházkaĽubomír GalkoBoris KollárAndrej HrnčiarMartin KlusKatarína CséfalvayováPeter Marček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu