Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slota poslal blahoprajný list Putinovi

Ján Slota
Ján Slota (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Ján Slota poslal blahoprajný list ruskému premiérovi Vladimirovi Putinovi. Uviedla to hovorkyňa SNS Jana Benková.

"Odosielame ho cez ruskú ambasádu," povedala s tým, že dátum zvolili k termínu novoročných sviatkov.
      
"Dovoľte mi blahoželať Vám k víťazstvu v ruských parlamentných voľbách. Voľby v Rusku boli minimálne také demokratické ako voľby v ktorejkoľvek inej európskej krajine, a preto sme s veľkou radosťou prijali informáciu, že strana Jednotné Rusko má takú vysokú podporu občanov. Zásadnú podporu občanov si Vám dovoľujem zaželať aj v budúcoročných prezidentských voľbách," uvádza Slota v liste.
      
"Pevne verím, že spolupráca medzi Slovenskou republikou a Ruskou federáciou sa v budúcnosti prehĺbi, a národy, ktoré sú historicky prepojené a sú si ľudsky veľmi blízke, budú bližšími partnermi aj v  hospodárskej spolupráci. Rád budem otvárať dvere v tejto oblasti, takej zásadnej v tomto krízovom období, ktorým prechádza celá Európa," konštatuje Slota a zároveň želá ruskému predsedovi vlády veľa zdravia, šťastia a profesionálnych úspechov v novom roku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu