Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Radičová maká na svojom tele: Pri správach šliape na stepperi

Premiérka Iveta Radičová
Premiérka Iveta Radičová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Zdá sa, že premiérke záleží na tom, ako vyzerá. Pomáha jej pri tom slušná výbava fitness, ktorú má aj doma. Na posilňovacích strojoch sa snaží cvičiť vždy, keď jej to umožnia pracovné povinnosti.

Premiérka Iveta Radičová si najviac pochvaľuje stepper. „Odporúčam, je geniálny k správam," uviedla. Obsahu spravodajstva potom podvedome prispôsobuje aj intenzitu pohybu. Predtým využívala stacionárny bicykel, ale keďže bol hlučný, musela zvyšovať hlasitosť správ. „Len som sa tým znervózňovala. Stepper je tichší," dodala.

Svoju domácu posilňovňu využíva často, záleží však od dĺžky pracovného dňa. „Keď prídem v takom normálnejšom čase, teda, že chytám nočné správy, tak áno," objasnila s tým, že sú dni, keď radšej uprednostní knižku a spánok.

Fanúšička kriminálok

Radičová však rada sleduje filmy, a to predovšetkým v noci, nenechá si ujsť ani premiéry slovenských snímok. Doma má dokonca pomerne rozsiahly výber filmov. Nazvala by som to klasikou. Špičkové snímky rôznych škôl talianskej, francúzskej ale aj československej kinematografie," vymenovala. Patrí však k fanúšikom kriminálneho a detektívneho žánru, takže si rada pozrie Colomba či Poirota. Zaujal ju životopisný seriál o Brežnevovi, páčia sa jej tiež archívne dokumenty. Nie preto, že by človek potreboval oživiť pamäť, ale spôsob spracovania a kontrast reality je veľmi poučný," uviedla.

Po roku na čele vlády na sebe Radičová spozorovala isté zmeny. Tá funkcia vrásky pridáva. To je jednoducho fakt," konštatovala. Problém nevidí v nedostatku energie, ale v tom, že permanentne nad niečím rozmýšľa a rieši.„Je to zaťažujúce. Ale nesťažujem si, len to konštatujem," uzavrela premiérka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu