Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pristihnutý pri korčuľovaní: Fico v sexi drese a nebol sám...

Fico a jeho pes Larry Zobraziť galériu (2)
Fico a jeho pes Larry

BRATISLAVA - Zdá sa, že odchod šéfa Smeru Roberta Fica do opozície mu prospel. Bývalý premiér je totiž opäť vo fyzickej forme, je menej chorý a dokonca schudol 13 kilogramov.

Časy, keď kvôli stresujúcej funkcii býval často chorý a dokonca sa tvrdilo, že mu hrozí operácia chrbtice, sú už dávno preč. Pre bolesti chrbta vyše roka nešportoval, a preto poriadne pribral. Už ale stihol zhodiť 13 kíl, takže je spokojný. A aký má recept na také výrazné zhodenie kilogramov?

Bratislavčania ho môžu takmer každé ráno vídať, ako behá spoločne so svojím psom Larrym. Vrátil sa pritom aj k svojmu obľúbenému korčuľovaniu. "Za to, že športujem, vďačím svojmu psovi, ktorý ma každé ráno ťahá von," prezradil šéf Smeru pre reláciu Reflex, ktorá bude odvysielaná dnes podvečer na Markíze.

Štáb mal šťastie, že ho zastihol na jednom zo známych miest pre športovanie, pretože je niekoľko trás, ktoré pravidelne strieda kvôli ochrane súkromia. „Najradšej športujem sám a vnímam prírodu. Keď človek sedí v kancelárii, túto možnosť nemá,“ prezradil nám šéf Smeru.

Expremiér je známy tým, že má rád viacero športov. Najčastejšie je ho vídať, ako hrá futbal, no médiá pred časom priniesli aj jeho fotografie z plavárne.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu