Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Podpredseda SNS: Chce byť ako Slota, v práci má činky

Andrej Danko
Andrej Danko

BRATISLAVA - Nástupca Anny Belousovovej na stoličke podpredsedu SNS Andrej Danko nasleduje svojho šéfa. Aj on sa rozhodol v politike schudnúť. Dokonca tomuto cieľu prispôsobil svoju právnu kanceláriu. Len pár krokov a už môže posilňovať ostošesť.

Podobne ako Ján Slota, aj Danko najskôr upravil svoj jedálniček. „Jedáva veľa zeleniny a rýb, vyhýba sa obľúbeným koláčom a čokoláde,“ prezradila nám hovorkyňa SNS Jana Benková. Aby nezostalo iba pri jedle, politik začal aj športovať. Vedľa svojej advokátskej kancelárie v Trnave si právnik vytvoril posilňovňu, kde plánuje tráviť každú voľnú chvíľu.

Pár kíl sa mu už takto podarilo zhodiť. So straníckym šéfom tak začali preteky o to, kto schudne viac. Slota mal vlani cieľ schudnúť desať kilogramov, napokon sa mu podarili iba tri. Za neúspechom vidí svoje večerné nájazdy na chladničku. „Jeho slabosťou sú domáce koláče, torty a mliečna čokoláda," uviedla začiatkom roka Benková.

Danko sa stal podpredsedom v septembri, na sneme, ktorý skončil katastrofou pre dlhoročnú tvár strany Annu Belousovovú. V strane už dostal aj prezývku. Niektorí ho vtipne volajú Anča 2.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu