Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Jarjabkov recept na chudnutie: Kilá zhadzuje vďaka bublinkám a bedmintonu

Športovec Jarjabek Zobraziť galériu (4)
Športovec Jarjabek

BRATISLAVA - Zarezáva na kurte. Poslanec parlamentu Dušan Jarjabek (57) sa rozhodol na staré kolená športovať. Zastihli sme ho v jednom z bratislavských športových centier, ako s raketou v ruke naháňa košík.

Politik sa rozhodol chodiť s kamarátmi pravidelne hrávať bedminton kvôli tomu, aby zhodil na váhe. Sedavá práca v parlamente, kde je už tretie volebné obdobie, sa odrazila aj na jeho zdraví.

„Začal som sa v poslednom čase venovať svojmu telu a cítim sa aj podstatne lepšie. Najprv som len menej jedol a potom som si povedal, že treba sa aj začať hýbať,“ povedal nám. Za posledné dva mesiace sa mu podarilo zhodiť viac ako 5 kíl. „Dobre sa vybehám a vypotím,“ dodal poslanec.

Zaujímavé je, že v chudnutí mu pomáhajú aj obyčajné bublinky. Všimli sme si totiž, že počas zápasu popíjal domácu sódu, na ktorú vraj politik nedá dopustiť.



Stali ste sa svedkom zaujímavej udalosti? Boli ste pri tom a podarilo sa vám zachytiť unikátne okamihy? Pošlite nám FOTO alebo VIDEO s krátkym popisom udalosti na e-mailovú adresu tipy@topky.sk alebo na SMS a MMS číslo 0910 177 023.

Jarjabkov recept na chudnutie:
Zobraziť galériu (4)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu