Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fantómový útočník Ján (18) skončil v putách: FOTO Napadol dve Kysučanky, jedna z nich prehovorila

Podozrivý z útokov na ženy skončil v rukách polície Zobraziť galériu (5)
Podozrivý z útokov na ženy skončil v rukách polície (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

ČADCA – Fantóm, ktorý bol postrachom žien v Čadci, už čelí obvineniu. Podozrivý je osemnásťročný Ján, ktorý podľa polície zaútočil na dve Kysučanky. Jedna z nich zažitú hrôzu opísala.

Polícia doposiaľ eviduje dva prípady, jeden z februára, ďalší z marca tohto roku. Muži zákona sa obracajú na potenciálne obete, ktoré nepodali trestné oznámenie, aby tak učinili osobne na obvodnom oddelení polície v Čadci.

Útočníka sa už podarilo zadržať a obviniť. „Mladík čelí obvineniu z prečinu výtržníctva. Zároveň bol spracovaný návrh na jeho väzobné stíhanie,“ uviedla polícia.

Podozrivý z útokov na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

 Desivé svedectvo napadnutej ženy  

Ako informuje televízia JOJ, Ján podľa obvinenia tento rok zaútočil na dve Kysučanky. Jedna z nich nepríjemnú skúsenosť opísala.

Podozrivý z útokov na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

Žena tvrdí, že útočník ju prenasledoval počas bieleho dňa. „Išla som naschvál cez ulicu, kde chodia ľudia, potom, keď ma chcel napadnúť, chytil ma za nohy, tak nejako akoby zachrčal, ja som začala kričať, tak sa naľakal,“ povedala Kysučanka.

Podozrivý z útokov na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

Mladík má za sebou pestrú minulosť

Po tínedžerovom dolapení vyšlo najavo, že je v podmienke za podobné činy z minulosti. Pred dvomi rokmi, keď mal šestnásť, v rôznych častiach Čadce zaútočil na šesť žien a jedného chlapca. Všetky svoje obete surovo zbil, vyviazol však s podmienkou, ktorá mu ešte stále plynie. Do troch žien, ktoré po napadnutí spadli na zem, kopal. A chlapcovi, ktorého napadol na železničnej stanici, skákal po hrudi.

Viac o téme: ČadcaPolíciaŽenyÚtočníkNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu