Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hrôza v Bratislave! VIDEO Do čerpacej stanice vpálil nákladiak

Nehoda na čerpacej stanici.
Nehoda na čerpacej stanici. (Zdroj: Reprofoto:Facebook-Polícia SR )

BRATISLAVA - Zábery ako z akčného filmu, no ide o realitu! V hlavnom meste došlo v piatok 13. decembra k desivej nehode priamo na čerpacej stanici. Udalosť našťastie nemala tragické následky. Pri pohľade na zábery zo záchrannej akcie si však mnohí povedia, ako sa toto mohlo stať?

Ako informovala polícia, k havárii došlo na čerpacej stanici na diaľnici D1 v smere na Senec. Doterajšie zistenia hovoria o tom, že vodič nákladného auta pri vchádzaní na miesto vpálil do ďalšieho nákladiaku a potom do osobného auta. To v dôsledku nárazu odrazilo do stojanu čerpacej stanice.

Prečo ale k prvotnému nárazu vôbec došlo, nie je zatiaľ známe. Isté však je, že pod nešťastie sa nepodpísal alkohol. "Dychová skúška u vodičov požitie alkoholických nápojov nepreukázala. Príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto nehody, sú v súčasnosti v štádiu objasňovania," uzavrela nateraz polícia.

Pri nehode sa zranili dve osoby. Vodič jedného z nákladných áut a vodička osobného auta. Záchranári ich previezli do nemocnice na ošetrenie. 

Kolóny spôsobujú zvedavci

Bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková pre topky.sk dodala, že napriek tomu, že nehoda sa stala na čerpacej stanici a diaľnica D1 je bez závad, v uvedenom úseku sa tvoria kolóny. "Preto vyzývame okoloidúcich vodičov aby bezdôvodne nespomaľovali premávku a pokračovali plynulo v jazde," zdôraznila.

Viac o téme: NehodaČerpacia stanicaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu