Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

PRÁVE TERAZ V Pezinku našli v jarku zavraždenú ženu: FOTO Desivé okolnosti

V Pezinku našli v jarku zavraždenú ženu. Zobraziť galériu (2)
V Pezinku našli v jarku zavraždenú ženu. (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj, )

PEZINOK - Keď policajti v stredu večer okolo 22.30 hod. kontrolovali vodiča, ktorý javil známky požitia alkoholu, snáď ani v zlom sne by im nenapadlo, ako sa celý prípad vyvinie. Stopy zástupcov zákona doviedli napokon do Pezinka, až k bezduchému telu ženy v jarku.

Okolnosti, ktoré predchádzali samotnému nálezu, sú desivé. Muž mal na tvári a rukách čerstvé zranenia, čo sa nepozdávalo policajtom, ktorí ho zastavili. Zachovali však chladnú hlavu.

"Preverovaním pôvodu jeho zranení zistili, že v Kučišdorfskej doline došlo medzi vodičom a ďalšími dvoma osobami k fyzickej roztržke s nožom. Na základe týchto skutočností sa na miesto ihneď dostavili ďalšie hliadky Policajného zboru, ktoré začali informácie vodiča preverovať," uviedla polícia bratislavského kraja prostredníctvom sociálnej siete.

V Pezinku našli v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj, )

Brutálna vražda na východe! Jozef mal zabiť svojho soka a namočil do toho aj manželku, ide o člena ĽSNS

Motív nie je známy

Telo ženy bez známok života našli v jarku na Fajgalskej ceste v Pezinku. Vzhľadom na závažnosť celej situácie prípad prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. Začaté bolo aj trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy. 

Bližšie informácie o tom, aký bol motív krvavého zločinu, nie sú momentálne známe. "Na mieste sa v súčasnosti vykonávajú všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony. Hneď ako to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní, budeme verejnosť o prípade informovať," uzavrela polícia. Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: TeloPolícia Nález Bratislavskí krajcms
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu