Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Prechádzka pri Košiciach sa zmenila na horor: Psíka Džekyho prestrelili šípom!

Džekyho trafili šípom, majiteľka ho už nezachránila. Zobraziť galériu (2)
Džekyho trafili šípom, majiteľka ho už nezachránila. (Zdroj: Facebook:Hnutie P E S priateľstvo-empatia-slušnosť)

ĎURĎOŠÍK - Náhoda alebo neopísateľná krutosť? Majitelia Džekyho smútia za svojím štvornohým kamarátom a sami netušia, kto sa postaral o jeho likvidáciu. Malému psíkovi totiž rana šípom prešla cez celé telo a stala sa mu osudným. Udalosť sa odohrala v obci Ďurďošík na východnom Slovensku.

Na ohavný čin upozornilo prostredníctvom sociálnej siete Hnutie P E S priateľstvo-empatia-slušnosť. Ako opísali, majiteľka bola na prechádzke v blízkosti domu. Psík jej odbehol na pár metrov a keď k nemu prišla, už nebolo pomoci.

Džekyho trafili šípom, majiteľka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook:Hnutie P E S priateľstvo-empatia-slušnosť)

"Rana šípom mu prešla cez celé telo na druhú stranu. V Ďurďošíku, dnes 28.06.2019 o ôsmej ráno. Nikto nič nevidel, nevieme, kto urobil to svinstvo??? Priatelia, keby niekto mal informácie k tomuto ohavnému činu, tak nás kontaktujte. Ďakujeme pekne," opísali v príspevku.

Bezhraničná krutosť Jozefa (30) je na zaplakanie: Pes ležal pokojne na ulici, keď...nechutné!

Prípad teda okamžite rozprúdil diskusiu o tom, kto bol schopný tak odporného činu. Telo psíka sa našlo v zastavanej časti obce. "Nie je známa podozrivá osoba, pretože nikto nikoho nevidel z oslovených susedov a nemáme žiadnu znalosť o tom, že sa v našej obci niekto venuje tomuto športu," vyjadrila sa starostka obce Iveta Hadašová v súvislosti s tým, že zviera prestrelil šíp. Dodala, že v obci Ďurďošík sa nič podobné doteraz nestalo. "Je to strašný čin. Dúfame, že sa vinník nájde a bude potrestaný," uzavrela.

Prípadom sa zaoberá polícia

Prípad je v súčasnosti v rukách polície. "V piatok (28.6.) bolo na príslušnom obvodnom oddelení Policajného zboru prijaté oznámenie, ktoré polícia v súčasnej dobe preveruje ako podozrenie z trestného činu týrania zvierat," uviedla sa košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Džekyho trafili šípom, majiteľka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook:Hnutie P E S priateľstvo-empatia-slušnosť)

Udalosť podľa slov hovorkyne dôkladne zadokumentovali príslušníci Policajného zboru. "Keďže v súčasnej dobe vyšetrovanie naďalej prebieha, bližšie informácie k tejto udalosti nateraz nie je možné poskytnúť," dodala Ivanová. 

Viac o téme: PesSmrťVenčenieŠíp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu