Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bezhraničná krutosť Jozefa (30) je na zaplakanie: Pes ležal pokojne na ulici, keď...nechutné!

Prípad týrania psa v Novom Meste nad Váhom. Zobraziť galériu (2)
Prípad týrania psa v Novom Meste nad Váhom. (Zdroj: KR PZ Trenčín)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička informoval o ďalšom hrozivom prípade, v ktorom za kratší koniec ťahalo zviera. Psovi mal ubližovať 30-ročný Jozef z okresu Nové Mesto nad Váhom. Za jeho činy mu teraz hrozí v prípade dokázania viny jeden až päť rokov za mrežami.

Krajský vyšetrovateľ z Trenčína už vzniesol voči Jozefovi obvinenie z prečinu týrania zvierat. Čo sa však vlastne stalo?

 "Obvinený muž mal pred obchodom v obci v okr. Nové Mesto nad Váhom  na mieste prístupnom  verejnosti  chytiť v oblasti krku na zemi ležiaceho psa, zodvihnúť ho nad hlavu a hodiť na cestu," opísal jeho nechutné praktiky policajný hovorca. A to bol len začiatok.

Prípad týrania psa v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Potom zviera udieral do hlavy a uší. Utrpenie malo byť viditeľné, pes sa podľa vyjadrenia polície nevedel postaviť na vlastné nohy. Zostal ležať na ceste. Potom mal Jozef uviazať na vôdzke slučku, ktorú prevliekol psovi okolo krku a mal ho odtiahnuť do dvora rodinného domu. "Obvinenému za uvedené týranie v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov," dodal Kudlička.

Viac o téme: Nové Mesto nad VáhomTýranie psa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu