Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Peklo v domácnosti: Muž psychicky týral manželku aj deti, Ján sa žene vyhrážal zabitím

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Policajný vyšetrovateľ z Nového Mesta nad Váhom obvinil 63-ročného muža z okresu Nové Mesto nad Váhom zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby. Informovala o tom Elena Antalová z oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Obvinený mal od roku 2011 do 25. júla 2019 v spoločnej domácnosti spôsobovať psychické utrpenie svojej manželke a svojim, teraz už dospelým dvom deťom. Manželke mal prikazovať, čo môže robiť a ak toto nerešpektovala, mal ju slovne napádať.

„Narúšal jej spánok, musela hlásiť každý svoj pohyb, keď odišla z bytu a mal jej zakazovať do bytu doviesť akúkoľvek návštevu. Taktiež ju mal fyzicky napádať,“ uviedla Antalová s tým, že obvinenému hrozí trest odňatia slobody na sedem až 15 rokov. 

Ján sa vyhrážal manželke, že zabije ju aj seba

Niekoľko rokov týral svoju manželku aj 53-ročný Ján. Žene sa vyhrážal, že zabije ju aj seba. Konkrétnosti o dlhodobom psychickom utrpení však polícia pre citlivosť nezverejnila. Týranej žene pomohla suseda.

Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, keď jej Ján povedal, že kým sa vráti z dovolenky, jeho žena bude na cintoríne a on bude v base, podala trestné oznámenie. Jána vyšetrovateľ obvinil zo zločinu týranie blízkej osoby a zverenej osoby. Stíhaný je vo väzbe.

Viac o téme: TýranieManželkaNové Mesto nad Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu