Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexuálny škandál v Bratislave! Zvrhlý učiteľ mal zneužívať iba 11-ročného chlapca

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Desivý prípad z hlavného mesta! Polícia na sociálnej sieti informovala o obvineniach, ktoré vzniesli voči učiteľovi istej základnej školy. Z toho, čo mal robiť jednému zo svojich žiakov, doslova mrazí. Jeho obeťou mal byť len 11-ročný chlapec. Toho mal sexuálne obťažovať. Tam však zvrhlosti nekončili.

Policajti odboru kriminálnej polície štvrtého bratislavského okresu objasnili prípad mravnostnej trestnej činnosti, ktorej sa v zmysle doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie mal dopúšťať 51-ročný učiteľ jednej zo základných škôl vo štvrtom bratislavskom okrese. Uvádza to polícia na svojej facebookovej stránke. 

Sexuálny škandál v ChaChaLande naberá obludné rozmery: Tábor nebude!

"Vyšetrovateľom Policajného zboru bolo v tejto súvislosti vznesené obvinenie zo zločinu sexuálneho zneužívania, zločinu výroby detskej pornografie v súbehu s prečinom ohrozovania mravnej výchovy mládeže spáchaných závažnejším spôsobom konania 51-ročnému Petrovi z Bratislavy," informovali v príspevku.

Najprv nadviazal priateľský vzťah

Z opisu toho, čo mal muž podľa doterajších informácií od decembra 2017 robiť, sa dvíha žalúdok. Mal zneužiť svoje postavenie učiteľa. A to tak, že svoju obeť si pravdepodobne vyhliadol na základe toho, že vedel o nepriaznivých rodinných, sociálnych a majetkových pomeroch 11-ročného žiaka. "So zámerom sexuálneho kontaktu s maloletým nadviazal s ním a s jeho matkou priateľský vzťah, ktorý udržiaval. Za účelom získania si dôvery matky maloletého chlapca mu mal poskytovať pomoc kupovaním rôznych školských predmetov, ošatenia, finančných príspevkov alebo výletov," opísala polícia.

Keď si Peter získal dôveru, matka dieťaťa povolila návštevy a prespávanie syna v jeho domácnosti. Obvinený mal na stretnutiach chlapca fotografovať nahého, mal sa ho dotýkať na rôznych miestach. Chlapcovi sa podľa polície v dôsledku tohto konania mali zhoršiť známky a aj správanie na vyučovaní. "Vyšetrovateľom Policajného zboru bol v tejto súvislosti spracovaný podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného muža, s ktorým sa sudca stotožnil a muž je v súčasnej dobe stíhaný väzobne," dodala polícia.

Viac o téme: DieťaChlapecUčiteľSexuálne obťažovanieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu