Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Opitý Dávid (18) jazdil s deťmi v lese na štvorkolke: Vrazil do stromu, smrť dievčaťa (†13)

Po náraze štvorkolky do stromu zomrelo 13-ročné dievča Zobraziť galériu (4)
Po náraze štvorkolky do stromu zomrelo 13-ročné dievča (Zdroj: Facebook - Polícia Slovenskej republiky)

MARTIN – Mladícka nerozvážnosť môže mať následky, ktoré zmenia osud mnohých ľudí. Svoje o tom už teraz vie aj tínedžer, ktorý veľmi nesprávne vyhodnotil to, čo je prípustné a čo už nie. Život 13-ročného dievčaťa si vyžiadala tragická nehoda, ktorá sa stala v noci z piatka na sobotu v Martinskom okrese.

Fatálna nehoda pri Hronovciach! Desivé FOTO škodovky po náraze do stromu, muž nemal šancu

Ako informoval Policajný zbor SR na sociálnej sieti, opitý 18-ročný mladík, ktorý nie je držiteľom vodičského preukazu, zobral na štvorkolku tri deti. „Po náraze do stromu zomrelo 13-ročné dievča, ďalšie dve deti utrpeli zranenia. Polícia prípad vyšetruje,“ informovala polícia. 

Po náraze štvorkolky do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook- Polícia Slovenskej republiky)

"V piatok 10. mája v nočných hodinách mal 18-ročný mladík jazdiť na motorovej štvorkolke bez evidenčného čísla smerom do Jasenskej doliny. Na štvorkolke sa s ním mali viesť ďalší traja spolujazdci a to 13-ročné dievča a dvaja chlapci vo veku 14 a 16 rokov. Počas jazdy v lesnom teréne mal vodič štvorkolky z doposiaľ presne nezistených príčin naraziť do stromu. Pri náraze utrpelo 13-ročné dievča zranenia nezlúčiteľné so životom. Zranili sa aj chlapci a vodič, ktorí vyviazli s bližšie nešpecifikovanými zraneniami," upresnila žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Po náraze štvorkolky do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook- Polícia Slovenskej republiky)

Policajti 18-ročnému Dávidovi pri dychovej skúške namerali 0,84 mg/l alkoholu (1,75 promile) v dychu. Navyše zistili, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Prípad prevzala vyšetrovateľka, ktorá začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Viac o téme: DetiDievčaŠtvorkolkaOpitý vodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu