Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Postrach školáčok dolapený: FOTO Marianovi sa stalo osudným obnaženie pred dcérou policajta

Rumun sa obnažoval pred mladistvými dievčatami. Zobraziť galériu (3)
Rumun sa obnažoval pred mladistvými dievčatami. (Zdroj: KR PZ Trenčín)

TRENČÍN - Nešlo o pozitívny zážitok! Stretnutie s Marianom (40) z Rumunska si však dve školáčky zapamätajú. Keď kráčali parkom v blízkosti železničnej stanice v Trenčíne, vyskočil na ne z kríkov a obnažoval sa. Odvážne dievčatá však presne vedeli, čo robiť. Obrátili sa na políciu. Ukázalo sa, že muž sa už takto "preslávil" aj za hranicami.

Jedno z dievčat je dcérou muža zákona. Marian si teda vyhliadol nesprávne obete, ktoré informáciu o tom, že sa obnažuje v parku, okamžite nahlásili. "Hliadka PMJ šla oznámenie preveriť. 17-ročná Katka, dcéra nášho kolegu muža opäť spozorovala po ceste zo školy a spoznala ho. Preto policajti šli muža  skontrolovať," informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Rumun sa obnažoval pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Policajti muža vyzvali, aby zostal stáť. Keď ich zbadal, dal sa aj napriek výzve na útek. Márne. Po krátkom prenasledovaní ho zaistili. "Muž stále kládol aktívny odpor a neustále sa pokúšal ujsť. To sa mu však nepodarilo," dodala hovorkyňa.

Rumun sa obnažoval pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Poznajú ho aj za hranicami

Napokon ho obvinili z prečinu výtržníctva. Za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky. Marian však na Slovensku nemal v tejto trestnej činnosti premiéru. Ukázaol sa, že obnažovanie si už vyskúšal aj v susednej Českej republike a v Taliansku. 

Viac o téme: DievčatáRumunObnažovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu