Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Muža v centre Bratislavy napadla skupinka agresorov: Nočný incident má dohru

Incident sa odohral na Kollárovom námestí v Bratislave. (ilustračná foto) Zobraziť galériu (3)
Incident sa odohral na Kollárovom námestí v Bratislave. (ilustračná foto)

BRATISLAVA - Ďalší násilný incident v centre hlavného mesta. Polícia informovala o fyzickom konflikte medzi viacerými osobami na Kollárovom námestí. To sa nachádza neďaleko Obchodnej ulice, na ktorej došlo ešte minulý rok k roztržke, po ktorej vyhasol život Filipínca Henryho.

Incident sa odohral krátko pred treťou hodinou v noci. "Na mieste sa nachádzal poškodený 34-ročný muž, ktorého mala napadnúť po predchádzajúcom rozhovore skupinka osôb," informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Podľa jeho slov policajné hliadky dorazili na miesto v krátkom čase.

Smrťou Filipínca Henryho (†36) bitky v centre mesta nekončia: Na mladíka (20) zaútočili v prevahe, skončil v nemocnici

Na neďalekej Vysokej ulici policajti podozrivú skupinku zadržali. Išlo o dvoch mužov a dve ženy, všetci boli pod vplyvom alkoholu. "Tieto osoby boli v súlade so zákonom obmedzené na osobnej slobode a následne eskortované na príslušné oddelenie Policajného zboru. Objasňovaním okolností uvedeného incidentu sa v súčasnej dobe zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I," dodal Szeiff.

Incident na odohral na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Reprofoto:mapa.zoznam.sk)

Zábava aj konflikty

Obchodná ulica, ktorá sa nachádza neďaleko Kollárovho námestia, je obľúbenou destináciou nočnej zábavy. Zároveň však patrí dlhé roky k obávaným miestam, a to práve z dôvodu mnohých konfliktov, ktoré tu vznikajú, často pod vplyvom alkoholu.

Policajné hliadky tu však posilnili až po tom, ako Slovensko šokoval incident z 26. mája 2018. Po brutálnej bitke, ktorá sa tu odohrala, totiž vyhasol život Filipínca Henryho Acordu (†36). Zo zabitia cudzinca, ktorý na Slovensku pracoval a viedol bezproblémový život, obvinili Juraja Hossua. Brutálny čin zachytila aj kamera.

Muža v centre Bratislavy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto tv markíza)

Statný Dunajskostredčan si v prípade dokázania viny môže odsedieť 12 rokov za mrežami. Hlavné pojednávanie v prípade sa uskutoční 19. a 21. marca tohto roka. Súd si vypočuje až 21 svedkov. Viac sa dočítate TU.

Viac o téme: IncidentBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu