Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Policajtka spacifikovala cestného piráta: V Žiline jazdil ako blázon, teraz ide za mreže!

Cestný pirát v Žiline skončil vo väzbe.
Cestný pirát v Žiline skončil vo väzbe. (Zdroj: FB/Polícia SR)

ŽILINA – So šialenými vodičmi sa roztrhlo vrece. Počas víkendu sme vás informovali o dvoch prípadoch, v ktorých nezodpovedný vodiči hazardovali so životmi ostatných účastníkov cestnej premávky. Muži zákona však informovali o ďalšom, ktorý vyčíňal v Žiline. Ten skončil v base.

Nedávno sme vám priniesli informáciu o tom, vodič porsche na rýchlostnej ceste v smere do hlavného mesta ohrozil Martina i posádku bieleho auta a že v Bratislave bol zatknutý muž, ktorý si v piatok sadol za volant bez vodičského oprávnenia. Za hustej premávky jazdil v protismere, narazil do auta, a takmer čelne sa zrazil s policajtmi.


Čítajte aj: Šokujúce VIDEO Martina ofúklo porsche, ostrá reakcia a státisíce videní!


V sobotu však vyčíňal podobný páchateľ v Žiline. Okrem toho, že nabúral do piatich áut, poškodil i fasádu budovy. Dyhová skúška na alkohol mala síce negatívny výsledok, no vo vozidle mal "skladačku". Polícia teda mala silné podozrenie, že bol pod jej vplyvom.

Cestný pirát v Žiline.

Hovorkyňa Krajského súdu v Žiline Lenka Belavá v pondelok informovala, že sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Žilina vyhovel návrhu prokurátora a rozhodol o vzatí obvineného do väzby. „Dôvodom väzby je obava z pokračovania v trestnej činnosti. Uznesenie o vzatí obvineného do väzby je právoplatné,“ doložila.  

Viac o téme: VodičŽilinaPirátRýchlosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu