Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO zo zásahu: Agresívny cudzinec v pražskom metre rozoberal eskalátor, policajti ho spacifikovali

Agresívny cudzinec v pražskom metre.
Agresívny cudzinec v pražskom metre. (Zdroj: Youtube/Týdeník Policie)

PRAHA – Bezpečnostný kamerový systém v pražskej podzemnej železnici zachytil 41-ročného cudzinca, ako sa pokúšal rozobrať eskalátor, čo sa mu čiastočne aj podarilo. Muž navyše javil známky agresie a po príchode policajnej hliadky sa snažil z miesta činu odísť. Strážcovia zákona ho nakoniec spacifikovali za pomoci hmatov a chvatov.

Hovorkyňa mestskej polície Irena Seifertová priblížila, že hliadka bola privolaná do stanice metra Náměstí Republiky na základe oznámenia, ktoré prijali od strážnika. Podľa jeho opisu muž cudzej národnosti rozoberal eskalátor. Strážcovia zákona ho videli, ako sa pokúšal odstrániť čierne madlo, čo sa mu nakoniec aj čiastočne podarilo.

Agresívny cudzinec v pražskom
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Youtube/Týdeník Policie)

Policajti ho za pomoci hmatov a chvatov spacifikovali. „Na opakované výzvy na predloženie dokladov nereagoval, správal sa agresívne a snažil sa z miesta odísť. Hliadka rozhodla o jeho predvedení na policajnú stanicu,“ doplnila pražská policajná hovorkyňa s tým, že pri kontrole, či nemá pri sebe agresor zbraň, uňho policajti nenašli žiadne doklady totožnosti.     


Čítajte aj: ZÁBERY z odchytu mamby: Zamestnanec zoo chytal jedovatého hada holými rukami, odborník zasiahol


Strážnikom sa prihlásil aj očitý svedok incidentu. Česká polícia, ktorá zverejnila aj videozáznam z kamerového systému podzemnej železnice uviedla, že išlo o cudzinca vo veku 41 rokov. Muž nebol v čase vyčíňania pod vplyvom alkoholu a ani iných návykových látok.

 

Viac o téme: PrahaMetroEskalátorCudzinec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu