Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO zo surovej bitky na benzínke: Julia (18) zmlátila matku s dcérou, padali tvrdé päste!

Bitka na čerpacej stanici. Zobraziť galériu (3)
Bitka na čerpacej stanici. (Zdroj: YouTube/English NeWs)

MARION COUNTY – Zo šokujúceho videozáznamu, ktorý zachytáva drsnú bitku nežného pohlavia medzi autami na čerpacej stanici, nabiehajú zimomriavky. Doposiaľ nie je bezprostredne známe, prečo k danému incidentu došlo. Dvojica 18-ročných agresorov bola obvinená. Vysvitlo, že tínedžer bol v čase útoku stíhaný za opakované útoky na o rok mladšieho chlapca, ktorý utrpel zranenie tváre, ktoré si vyžiadalo 7 stehov.

Zo zverejneného videozáznamu, ktorý zachytila bezpečnostná kamera na floridskej čerpacej stanici je zrejmé, že 18-ročná Julia Napionteková pomocou násilia vytiahla 11-ročné dievča z auta a začala ho surovo mlátiť. Ešte predtým sa však vrhla na jeho matku Tersu Elghaliovú, ktorej uštedrila niekoľko úderov päsťou do tváre.

Bitka na čerpacej stanici.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/English NeWs)

„Obete tvrdia, že útočníkov predtým nepoznali a nebol žiadny dôvod, ktorý by mal konflikt vyvolať. Obvinená Julia Napionteková v priebehu hádky vytiahla 11-ročné dievča z vozidla a fyzicky ho napadla,“ píše sa v policajnom stanovisku. Do bitky na čerpacej stanici sa zapojila i mladá žena, ktorá sedela v zadnej časti červeného pick-upu.    

Napionteková bola obvinená z fyzického napadnutia a zneužitia dieťaťa. Jej rovesník Brandon Clanton, ktorý bol v čase útoku stíhaný za opakované útoky na 17-ročného tínedžera, ktorý utrpel zranenie tváre, ktoré si vyžiadalo 7 stehov, bol obvinený z fyzického napadnutia a útoku na policajta.   

Bitka na čerpacej stanici.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/English NeWs)

      

Viac o téme: PumpaBitkaÚtok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu