Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovská rodinná tragédia: FOTO Dcéra (†18) zahynula pri nehode, o dva dni záhadne zomrela aj mama

Natalie a Casey Hoodové Zobraziť galériu (5)
Natalie a Casey Hoodové (Zdroj: FB/Natalie Hood, FB/Casey Hood)

WOMENSWOLD - Rodinu Hoodovcov stíha jeho nešťastie za druhým. Len dva dni po tom, čo sa Natalie dozvedela, že jej 18-ročná dcéra tragicky zahynula v dôsledku piatkovej nočnej autonehody, odobrala sa na onen svet i ona.

Zlomená matka deň po smrti svojej dcéry na svoj facebookový účet napísala, aby nikto za žiadnych okolností nesadal do vozidla, ktoré riadi opitý vodič.

Casey Hoodová († 18)
Zobraziť galériu (5)
Casey Hoodová († 18)  (Zdroj: FB/Casey Hood)

„Chcem svoje dievčatko naspäť,“ napísala Natalie. „Všetkým ďakujem za láskyplné spomienky na Casey, bola výnimočná. Stále bojujem s myšlienkou, že ju už nikdy neuvidím. Deti, zabávajte sa bezpečne, nikdy nesadajte do auta, ktoré riadi opitý vodič,“ odkázala. Žiaľ, Hoodová o dva dni nato zomrela. Doposiaľ nie je známa presná príčina jej smrti. 

Natalie Hoodová
Zobraziť galériu (5)
Natalie Hoodová  (Zdroj: FB/Natalie Hood)

Celú rodinu i priateľov tak zasiahla dvojitá rana. Obrovský žiaľ zažíva aj rodina 27-ročnej Lucy Leadbeaterovej, ktorá sedela v tom istom aute ako Casey. Lucy zomrela krátko po leteckom prevoze do nemocnice. Lekári ju v sobotu s povolením rodičov odpojili od prístrojov.

Casey Hoodová († 18)
Zobraziť galériu (5)
Casey Hoodová († 18)  (Zdroj: FB/Casey Hood)

V havarovanom vozidle sa ešte nachádzali dvaja muži. Britský denník informoval, že aktuálne ležia v nemocnici v stabilizovanom stave. Tragická nehoda sa stala minulý piatok krátko pred 4. hodinou ráno v anglickom meste Womenswold. Policajný hovorca spresnil, že vodič viedol vozidlo Toyota Yaris pod vplyvom alkoholu.

Casey Hoodová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Natalie Hood,)

  

Viac o téme: AnglickoNehodaAlkoholSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu