Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Budúcu mamičku (†22) vlákali susedia do domu: FOTO Dieťa jej zaživa vyrezali z brucha!

Savanna Greywindová († 22) Zobraziť galériu (4)
Savanna Greywindová († 22) (Zdroj: FB/Savanna Lafontaine-Greywind)

FARGO - Rozštvrtené telo 22-ročnej Savanny Greywindovej bolo objavené v plastových vreciach v rieke Red River v Severnej Dakote v auguste minulého roka. Ženu v ôsmom mesiaci tehotenstva brutálne zavraždili jej susedia William Hoehn (32) a Brooke Crewsová (38). Zločinci predtým Savannu vlákali k sebe domov, aby si vyskúšala šaty.

Keď 22-ročná Savanna v treťom trimestri prišla k susedom domov, namiesto sľúbenej skúšky šiat jej Hoehn okolo krku uviazal slučku z lana a počas toho, ako ju škrtil, jeho partnerka Savanne rozrezala brucho. Crewsová jej zaživa vyzerala dieťa z brucha, ktoré akoby zázrakom prežilo.

Savanna Greywindová († 22)
Zobraziť galériu (4)
Savanna Greywindová († 22)  (Zdroj: FB/Savanna Lafontaine-Greywind)

Crewsovú odsúdili na doživotie za vraždu. Hoehnov právny zástupca teraz tvrdí, že jeho klient sa na vražde nezúčastnil priamo. Obvinený vraj prišiel domov a našiel jeho partnerku Brooke s bábätkom v náručí, ako umýva zakrvavenú kúpeľňu.

Savanna Greywindová († 22)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Savanna Lafontaine-Greywind)

„To je naše dieťa, naša rodina,“ povedala mu. William jej následne pomohol zamiesť stopy, pretože bol k tomu prinútený, tvrdí Hohenov právink. „Pomohol jej, aj keď mal hneď zavolať políciu,“ dodal. Obžalovaný William čelí obvineniu z vraždy.    

Savanna Greywindová (†22) v 28. týždni tehotenstva.
Zobraziť galériu (4)
Savanna Greywindová (†22) v 28. týždni tehotenstva.  (Zdroj: FB/Savanna Lafontaine-Greywind)

Zlomený otec Ashton Matheny dal svojej dcérke meno Haisley, píše britský denník. Vyšetrovatelia našli v dome vrahov rôzne materiály, podľa ktorých bola Crewsová posadnutá deťmi.


Odporúčame aj: Otec zavraždil vlastnú dcéru (†8): FOTO Motívom mohla byť nová milenka jej matky!


Vrahyňa si viedla denník, do ktorého si písala rôzne spôsoby, ako vykonať pôrod či potrat. Pred ohavným činom sa údajne Savanny pýtala, či by jej svoje dieťa po pôrode darovala. Crewsová dostala negatívnu odpoveď, čo ju pravdepodobne vyprovokovalo k vražde.               

Viac o téme: DieťaVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu