Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásnu Sabínu (17) našli v Slovinsku: FOTO Bez dokladov a peňazí nasadla na vlak, záhadné okolnosti

Sabína Š. bola nájdená v Slovinsku. Zobraziť galériu (4)
Sabína Š. bola nájdená v Slovinsku. (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Rodičia krásnej Sabíny žili takmer týždeň v obrovskom strachu. Ich milovaná dcéra minulý týždeň v stredu nastúpila do vlaku do Nového Mesta nad Váhom a odvtedy sa po nej akoby zľahla zem. Doma nechala peniaze i doklady totožnosti. Deň pred odchodom si dokonca vymazala všetky údaje zo svojho počítača a mobilného telefónu. Polícia po stredoškoláčke pátrala od štvrtka.

Po 17-ročnej Sabíne intenzívne pátrala polícia od 23. augusta. Rodičia o svojej nezvestnej dcére vedeli len toľko, že v stredu nasadla do vlaku smerujúceho do Nového Mesta nad Váhom, a to bez peňazí a dokladov. Odvtedy sa po krásnej tínedžerke akoby zľahla zem. Deň pred odchodom si dokonca vymazala všetky údaje zo svojho počítača a mobilného telefónu.    

Ako informuje portál Noviny.sk, Sabína bola naposledy videná pri veterinárnej škole v Nitre v spoločnosti neznámej mladej ženy. Policajtom to povedali Sabínine spolužiačky.

Sabína Š. (17)
Zobraziť galériu (4)
Sabína Š. (17)  (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

Podľa slov Sabíninej tety dievča bolo ľahko ovplyvniteľné, a obávala sa, že by sa mohla nachádzať aj v zahraničí. Jej obavy sa potvrdili.

Sabína nechala doma peniaze i doklady.
Zobraziť galériu (4)
Sabína nechala doma peniaze i doklady.  (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

Znepokojená rodina si vydýchla až v pondelok, kedy im polícia oznámila dobrú správu. Sabína bola vypátraná v Slovinsku. Tínedžerka sa podľa slov otca vrátila naspäť domov živá a zdravá. Rodina však odmieta hovoriť o tom, prečo Sabína odišla z domu.

Sabína Š.
Zobraziť galériu (4)
Sabína Š.  (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

Viac o téme: VlakÚtekVypátranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu