Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragická nehoda pri Bánovciach: Desivé FOTO po čelnej zrážke s nákladiakom, ženy nemali žiadnu šancu

Pri tragickej dopravnej nehode vyhasli dva životy. Zobraziť galériu (4)
Pri tragickej dopravnej nehode vyhasli dva životy. (Zdroj: polícia)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Smrť opäť úradovala na cestách. Životy dvoch žien si vyžiadala dopravná nehoda v Dežericiach. 54-ročná Ingrid, ktorá auto šoférovala, zraneniam podľahla na mieste. Jej spolujazdkyňu previezli do nitrianskej nemocnice, v ktorej, aj napriek snahe lekárov, svoj boj o život rovnako prehrala.

Podľa doterajších zistení k dopravnej nehode došlo tak, že Ingrid z Topoľčian jazdila v smere od Bánoviec nad Bebravou na Trenčín a z doposiaľ nezistených príčin prešla do prostismeru, kde sa zrazila s nákladným autom. 

Tragická nehoda pri Bánovciach:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HaZZ)

"Vodička osobného motorového vozidla podľahla svojim zraneniam priamo na mieste dopravnej nehody. Jej zranenia boli nezlúčiteľné so životom. Jej spolujazdkyňa bola prevezená do nitrianskej nemocnice a svojim zraneniam pár hodín po nehode podľahla," informovala Elena Antalová, trenčianska krajská policajná hovorkyňa. 

Pri tragickej dopravnej nehode
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

47-ročný vodič nákladného vozidla bol podrobený dychovej skúške. Jej výsledok bol negatívny. Či pred jazdou požila alkoholické nápoje aj Ingird bude zisťované pri súdnej pitve. Na miesto dopravnej nehody je prizvaný aj súdny znalec z odboru cestná doprava.

Doprava počas dokumentovania tejto tragickej dopravnej nehody bola odklonená a riadili ju policajti. "Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície z Bánoviec nad Bebravou začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie. Príčina a miera zavinenia tejto dopravnej nehody, pri ktorej zbytočne vyhasli dva ľudské životy je v štádiu vyšetrovania," dodala Antalová.

Pri tragickej dopravnej nehode
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Viac o téme: NehodaSmrťPolícia Tragická nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu