Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia prosí o pomoc: FOTO Hľadajú svedkov dvoch nehôd, pri jednej padla strela

Policajná naháňačka v Bratislave. Zobraziť galériu (2)
Policajná naháňačka v Bratislave. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Polícia hľadá svedkov policajnej naháňačky s unikajúcim bielym Fordom Mondeo ešte z 28. júna medzi Pezinkom a Bratislavou. Policajti vtedy museli použiť aj služobnú zbraň. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková, vystrelili dva varovné výstrely.

Keďže vodič unikal ďalej, vystrelili aj na vozidlo a strela raz zasiahla zadný nárazník. Pred Pezinkom sa ho podarilo zablokovať, muž odmietal vystúpiť z auta a ohrozil hliadku. Policajt obrannou tyčou rozbil okno a až použitím donucovacích prostriedkov dostali šoféra z auta.

Policajná naháňačka v Bratislave.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Tí, ktorí priebeh udalosti videli, prípadne majú video alebo boli unikajúcim vodičom akokoľvek ohrození, sa môžu prihlásiť osobne na Odbore kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku so sídlom na Šenkvickej ulici 14 v Pezinku. Informácie však môžu poskytnúť na ktoromkoľvek policajnom oddelení a aj na linke 158.

V Dubnici nad Váhom hľadajú svedkov októbrovej nehody

Polícia hľadá svedkov nehody, ktorá sa stala ešte vlani 18. októbra v Dubnici nad Váhom. Ako agentúru SITA informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, zrazila sa tu Škoda Superb, ktorá vychádzala z čerpacej stanice, s motocyklom Honda. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri vyšetrovaní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne osobne alebo telefonicky na Odbore kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne, Bratislavská 1021, telefónne číslo 096120 3648.

Viac o téme: NehodyNaháňačkaSvedkoviaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu