Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Marián (†28) urobil osudovú chybu: Smrteľná zrážka s vlakom pri Komárne, odstrašujúce FOTO

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: polícia)

KOMÁRNO - Tragédia sa stala včera podvečer v komárňanskom okrese. Vodič vošiel na koľajnice a nasledoval desivý náraz. Zrážku s vlakom nemal, žiaľ, šancu prežiť.

K zrážke medzi vlakom RegioJet a Škodou Suberb došlo v pondelok večer krátko po 20-tej hodine na nechránenom železničnom priecestí za obcou Bodza. Ako informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová, 28-ročný vodič z doposiaľ nezistených príčin vošiel do koľajiska pod idúci osobný vlak smerujúci z Komárna do Bratislavy. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. „Výzvu na tiesňovú linku 155 o pomoc pre zraneného muža sme prijali o 20:31 hod. Vyslaní záchranári však už nedokázali mužovi pomôcť, lekár musel konštatovať exitus,“ uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová.

Marián (†28) urobil osudovú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

Vodič Marián (†28) z obce Baloň v okrese Dunajská Streda utrpel ťažké zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Z cestujúcich vo vlaku sa nikto nezranil. "Rušňovodič sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva, pri ktorej bude zisťované aj prípadné požitie alkoholu," doplnila policajná hovorkyňa.

K vyšetrovaniu nehody bol pribraný aj znalec z odboru cestnej dopravy. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin všeobecného ohrozenia.

Viac o téme: NehodaTragédiaKomárno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu