Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Vážna nehoda v Košiciach: Po čelnej zrážke skončili so zraneniami aj deti

Nehoda. Zobraziť galériu (2)
Nehoda. (Zdroj: polícia)

KOŠICE - K čelnej zrážke dvoch osobných áut došlo v utorok (26.6.) krátko po 17.30 h na Triede KVP v Košiciach. Jedno riadil 31-ročný vodič, druhé 38-ročná Košičanka, s ktorou boli vo vozidle dve deti.

"Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel vodič, ale i vodička s maloletým dieťaťom zo Škody Fabia, ťažké zranenia, druhé maloleté dieťa malo ľahké zranenie," informovala v stredu košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

FOTO Vážna nehoda v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

Podľa doterajších zistení smeroval vodič Mazdy MX6 z Popradskej ulice na Sídlisko KVP. "Pravdepodobne pre neprispôsobenie rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa zrazil so Škodou Fabia," uviedla polícia. 

FOTO Vážna nehoda v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

Vodič sa po dopravnej nehode podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom, vodičke na zistenie prítomnosti alkoholu odobrali krv. Predbežnú celkovú škodu vyčíslili na 4500 eur.

Policajný vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. "Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," konštatovala Ivanová.

Viac o téme: NehodaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu