Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Deviatačku znásilnilo 16 žiakov: VIDEO To, čo sa dialo potom v škole, je vrchol zvrhlosti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: indiatvnews.com)

DILLÍ - Polícia vo východnej Indii zatkla riaditeľa školy, dvoch učiteľov a troch žiakov potom, čo ich žiačka obvinila spolu s ďalšími 13 spolužiakmi z toho, že ju opakovane v posledných siedmich mesiacoch znásilňovali. Podľa agentúry AP polícia v štáte Bihár pristúpila k zatýkaniu po tom, čo dievča podalo trestné oznámenie a v nedeľu predbežne vypovedalo na súde. Dievča, ktoré chodí do deviatej triedy, sa tiež podrobilo lekárskej kontrole.

Krásnu motorkárku (37) znásilnil gang v Bolívii: To, čo nasledovalo, zvrhlíci určite nečakali

Školáčka vo svojom oznámení uviedla, že bola prvýkrát znásilnená tromi spolužiakmi, ktorí si útok natočili aj na video a zdieľali ho s ďalšími žiakmi. To podnietilo aj ich k tomu, aby ju znásilnili. Existenciu videa využili aj dvaja učitelia na to, aby dievča vydierali. Aj oni ju podľa obvinenia znásilnili.

Dievčaťu nepomohla ani sťažnosť u riaditeľa školy, ktorý namiesto toho, aby sa obvineniami zaoberal a nahlásil ich polícii, sa rozhodol ju tiež sexuálne zneužívať.

Dievča vysvetlilo na polícii, že s oznámením opakovaného znásilnenia váhalo, pretože sa bálo, že ho miestna konzervatívna spoločnosť zavrhne, informoval denník The Hindustan Times.

Počet sexuálne motivovaných násilných útokov proti ženám v Indii podľa všetkého rastie aj napriek sprísneným zákonom, ktoré od roku 2013 umožňujú aj trest smrti.

Viac o téme: ŠkolaRiaditeľZnásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu