Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dráma v Bratislave VIDEO: Agresívny vodič napadol ženu bejzbalovou pálkou, hrozil jej zabitím

Polícia pátra po páchateľovi, ktorý v Bratislave napadol vodičku predmetom, ktorý pripomínal bejzbalovú pálku.
Polícia pátra po páchateľovi, ktorý v Bratislave napadol vodičku predmetom, ktorý pripomínal bejzbalovú pálku. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Muži zákona na aktuálne zaoberajú prípadom z hlavného mesta, kedy neznámy páchateľ za bieleho dňa napadol vodičku predmetom, ktorý pripomína bejzbalovú pálku. Útočník bol takisto vodič. Svedok tvrdí, že násilník sa žene vyhrážal smrťou. Incident je zachytený na videu.

Polícia vďaka svojmu Facebooku šliape po stopách ďalšiemu násilníkovi. Od užívateľa sociálnej siete obdržala krátke video, kde neznámy páchateľ napadol vodičku predmetom, ktorý pripomína bejzbalovú pálku. Na zázname je vidieť dve bezdôvodne odstavené vozidlá uprostred cesty. „Podľa svedka udalosti došlo k napadnutiu agresívneho vodiča voči inej vodičke, ktorej sa mal vyhrážať smrťou. V ruke navyše držal predmet pripomínajúci bejzbalovú palicu,“ uviedla polícia s tým, že incident sa vozovke v Bratislave.

Polícia sa v závere svojho príspevku poďakovala všetkým užívateľom, ktorí im pomáhajú pri objasňovaní zločinov aj prostredníctvom sociálnej siete. „Tento spôsob komunikácie veľmi vítame, keďže s vami môžeme komunikovať veľmi rýchlo a vysvetliť vám ďalšie kroky, ktoré sú nevyhnutné k vyšetreniu takýchto prípadov,“ napísala polícia.

V Bratislave vyčíňal agresívny muž: Nahý pobehoval po chodbe, napadol privolaných policajtov

K incidentu sa vyjadrilo aj bratislavské Krajské riaditeľstvo. „Prípad eviduje príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II, pričom vo veci sú vykonávané úkony s cieľom jej objasnenia a stotožnenia účastníkov.“

Viac o téme: BratislavaVodičNapadnutieBejzbalová pálka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu