Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bezcitný otec z Bratislavy hasil cigarety na dcérkinom (7) tele: Dôvod vás šokuje!

Otec hasil na telíčku svojej dcérky cigarety Zobraziť galériu (3)
Otec hasil na telíčku svojej dcérky cigarety (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Šokujúcu pravdu prezradil otec len sedemročného dievčatka. Priznal sa, že na dcérkinom telíčku hasil cigarety. Desivú skutočnosť odhalil strýko a stará mama dieťaťa. Muž malej Jarke ubližoval, pretože bol nervózny.

"Dostal som epileptický záchvat, nechtiac som ju popálil z nervozity," hovorí otec. Krutú pravdu o nepochopiteľnom počínaní otca odhalili príbuzní, keď na telíčku dievčatka zbadali červené škvrny. Rodičia najprv tvrdili, že sú od komárov. Dievčatko zatĺkalo pravdu, pretože sa otca pravdepodobne bálo.

Jarka mala z otca strach
Zobraziť galériu (3)
Jarka mala z otca strach  (Zdroj: foto: tv joj)

Neskôr sa Jarka zdôverila so svojím trápením strýkovi. Prezradila, že tato jej hasí na rukách aj nohách cigarety. Doplnila, že bije aj jej mamu. Otec povedal, že na dcérke pálil cigarety vtedy, keď mal nervy. "Nervy, prisahám Bohu!" Zároveň priznal, že jej mal takto ublížiť asi sedemkrát.

Dievčatko ukazuje popálenú rúčku svojmu strýkovi
Zobraziť galériu (3)
Dievčatko ukazuje popálenú rúčku svojmu strýkovi  (Zdroj: foto: tv joj)

Ako informuje TV Joj, lekár zranenia dievčatka potvrdil. Po vyšetrení dieťaťa prevzala prípad sociálka. Jarkin strýko podal 5. januára na otca trestné oznámenie. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci zločinu týrania blízkej a zverenej osoby. Príbuzní sa teraz o dievčatko boja, k otcovi ho nechcú pustiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu