Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsné FOTO, ktoré z matky urobilo monštrum: Pozrite sa, čo svojej dcérke vopchala do úst!

Odborníci hovoria o zneužívaní dieťaťa Zobraziť galériu (2)
Odborníci hovoria o zneužívaní dieťaťa (Zdroj: Twitter)

VALENCIA - Aká matka, taká Katka, hovorí sa. Viaceré ženy však s pobúrením krútili hlavou, keď videli, akú fotografiu zverejnila ich známa na Instagrame. Obrázok sa začal okamžite šíriť na sociálnych sieťach.

Len 18-ročná Španielka s nickom lapelirrojah_delbarioh zavesila na svoju instagramovú stránku fotografiu svojej ročného dievčatka s cigaretou v ústach s popisom: „Fajčí už ako ročná, milujem ťa, maličká...!“ Výjav fajčiaceho dievčatka utŕžil asi 2 000 lajkov a dostal 36 000 komentárov, z ktorých mnohé poukazovali na zneužívanie dieťaťa.

Čítajte tiež: Pozrite sa, ako bábätko fajčiarky v brušku trpí

 

Vzhľadom na to, že cigareta v detských ústach jasno svieti, uvádza Daily Mail, dievčatko dym v čase fotenia vdychovalo do pľúc. „Myslím, že polícia by toto rozhodne mala považovať za zneužívanie dieťaťa, je to jednoducho neuveriteľné,“ vyjadril sa k fotografii Antonio Nieto, prezident španielskeho Združenia pediatrov. „Tabak je skutočne ešte horší ako heroín a dať ho dieťaťu, ktorého pľúca sa stále vyvíjajú, je neodpustiteľné. Aj deti, ktoré sú vystavené pasívnemu fajčeniu, majú zvýšenú pravdepodobnosť vzniku pľúcneho ochorenia ako astma či bronchitída,“ dodal.

Mladá žena z Valencie, ktorá fotografiu dievčatka s cigaretou zverejnila
Zobraziť galériu (2)
Mladá žena z Valencie, ktorá fotografiu dievčatka s cigaretou zverejnila  (Zdroj: Twitter, Instagram, lapelirrojah_delbarriooh)

Ako však ďalej uvádza Daily Mail, doposiaľ nie je vyjasnené, či je 18-ročná dievčina z Valencie matkou dievčatka, nakoľko jej profil zapĺňa najmä množstvo osobných fotografií. Mnohí z užívateľov však poslali šokujúcu fotografiu polícii. V tejto chvíli ešte nie sú známe ďalšie informácie o jej postupe.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu