Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďurianová ukázala snubný prsteň: Zlato a diamanty!

Marianna Ďurianová a Roman Doležaj. V krúžku snubný prsteň z bieleho zlata a diamantov. Zobraziť galériu (13)
Marianna Ďurianová a Roman Doležaj. V krúžku snubný prsteň z bieleho zlata a diamantov. (Zdroj: Vladimír Labát)

BRATISLAVA – Prvýkrát ako snúbenci! Marianna Ďurianová (34) včera dorazila spolu s partnerom Romanom Doležajom (35) na módnu šou talianskej značky topánok, ktorá sa konala pri Bratislavskom hrade. Na moderátorkinej ľavej ruke sa jagal snubný prsteň z bieleho zlata a diamantov. Ako sa vám páči šperk, ktorý mohli doteraz obdivovať len moderátorkini najbližší?

Ako sme už na topkách informovali, Marianna Ďurianová a podnikateľ Roman Doležaj sa rozhodli po zhruba osemmesačnom vzťahu pre vážny krok – zásnuby. O ruku požiadal markizácku moderátorku jej partner počas nedávnej dovolenky v New Yorku. 

Zaľúbenci sa včera ukázali v spoločnosti vôbec prvýkrát ako snúbenci. Spoločne dorazili na módnu prehliadku istej talianskej značky obuvi. Pri tejto príležitosti sme tvár markizáckeho spravodajstva vyspovedali. Chceli sme vedieť, ako reagovalo najbližšie okolie na radostnú správu o zásnubách. „Všetci sa z toho tešili, blahoželali mi,“ povedala nadšene Marianna.
Galéria: Takto to vyzeralo na módnej šou.
 
Keďže sa už moderátorka hrdo pýši snubným prsteňom z bieleho zlata a diamantov, chceli sme vedieť, nakoľko reálna je svadba tohto páriku. „Mám veľmi veľa skúseností napriek môjmu mladému veku. Vďaka nim som prišla na to, že som začala žiť prítomnosťou. Držím sa hesla Carpe diem (uži deň, ži naplno, pozn. red.). V tomto duchu by som aj odpovedala na otázku. Užívam si stav, ktorý mám. To, čo bude ďalej, neriešim,“ reagovala diplomaticky Ďurianová, ktorá už má za sebou jedno nevydarené manželstvo s českým moderátorom Liborom Boučkom. Rozvedený je aj Roman Doležaj.
 
Šalamúnsku odpoveď sme od plavovlásky dostali aj vtedy, keď sme chceli vedieť, či už  s partnerom preberali otázku detí.  „Rozprávame sa o mnohých témach. Životných aj neživotných. Dôležitých a aj menej dôležitých. Ale toto považujem za skutočne súkromnú záležitosť, ktorú by som nerada komentovala v médiách,“ odmietla poskytnúť bližšie informácie Ďurianová. Po skončení nášho rozhovoru sa išla venovať svojmu partnerovi, ktorý zatiaľ debatoval za jedným stolom s riaditeľkou Fashion TV Gabrielou Drobovou a jej priateľom Karolom Rumanom.
 
Sledujte TOPKY TV: Marianna Ďurianová o svadbe a deťoch.
Durianova
 
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu