Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďurianová s milencom: Toto spolu ešte nezažili!

Marianna Ďurianová so snúbencom Romanom Doležajom. Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová so snúbencom Romanom Doležajom.

BRATISLAVA - Ďalšia zmena v ich živote! Moderátorka Marianna Ďurianová (34) už takmer rok žiari po boku rozvedeného podnikateľa Romana Doležaja (35), s ktorým sa koncom septembra už aj zasnúbila. Trnavský podnikateľ má ale sedemročného syna Alexa z prvého manželstva, a tak sa vynára otázka, s kým strávi nadchádzajúce vianočné sviatky.

Tohtoročné Vianoce budú pre blondínku iné! Vzťah moderátorky markizáckeho spravodajstva Marianny Ďurianovej a podnikateľa Romana Doležaja každým dňom naberá na obrátkach. Koncom septembra sa párik po ôsmich mesiacoch randenia zasnúbil a už o pár dní podstúpi ďalšiu zmenu. Ako topky.sk zistili, za štedrý stôl sa totiž  snúbenci posadia po prvýkrát vedľa seba! 

Aj napriek tomu, že má trnavský podnikateľ z prvého zväzku syna Alexa, Vianoce bude tráviť so svojou budúcou manželkou Mariannou a jej rodinou. „Na Vianoce budeme všetci spolu, a to je pre mňa najkrajší darček,“ odvetila Ďurianová na otázku, s kým strávi tohtoročné sviatky. „Takže to, čo bude pod stromčekom, vôbec nie je dôležité,“ dodala zamilovaná moderátorka. 

Zaujímalo nás aj to, či blondínka naservíruje svojmu partnerovi aj vlastnoručne pripravené dobroty alebo vypekanie necháva na niekoho iného. „Pečenie má u nás v réžii mama, pretože ona je v tom jednoducho neprekonateľná. Ale svojim dielom prispejem aj ja, práve s mojím synovcom pečieme medovníčky,“ uzavrela markizáčka s úsmevom tému Vianoc.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu